Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter για το πιο μικροσκοπικό Game Boy του κόσμου (video)

Μια νέα φορητή κονσόλα – κλώνος του Game Boy έκανε την εμφάνισή της στο Kickstarter, σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για το Thumby, μια συσκευή που μοιάζει να είναι playable μόνο από βρέφη, η οποία πέτυχε τον στόχο της σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Από το video που δημοσίευσε η TinyCircuits, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από το Thumby (αν μπορεί να κρυφτεί κάτι πίσω του), αποδεικνύεται πόσο μικρό είναι πραγματικά.

Το Thumby διαθέτει μονόχρωμη οθόνη OLED (72x40), Raspberry Pi RP2040 CPU, χωρητικότητα 2MB και η μπαταρία του αντέχει περίπου δύο ώρες. Στη μνήμη του υπάρχουν 5 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια: TinyBlocks, Space Debris, Annelid, Delver και Saur Run. Τέλος, η τιμή του υπολογίζεται πως δε θα ξεπερνά τα 10 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*