Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμαστείτε για απογείωση: Η Thrustmaster αποκάλυψε το TCA Sidestick Airbus Edition (trailer)

*
Κάνοντας την κατάλληλη προετοιμασία για να προλάβει την κυκλοφορία του Flight Simulator της Microsoft, η Thrustmaster παρουσίασε το TCA Sidestick Airbus Edition. Όπως φαίνεται και από το όνομα, το περιφερειακό έχει την επίσημη άδεια της Airbus και περιλαμβάνει ένα modular sidestick, διπλό thrust lever throttle με add-on modules, ένα bundle pack πιλότου και ένα νέο μεταλλικό desk clamp. Θα μπορεί να συνδεθεί με PC, είναι μια εργονομική ρέπλικα ενός Airbus sidestick που χρησιμοποιείται στα A320/A320neo type και σε αναλογία 1:1 και περιλαμβάνει και 12 remappable πλήκτρα. Η τιμή του θα φτάνει τα €69,99 και θα είναι διαθέσιμοι από τις 25 Ιουνίου. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.



H Thrustmaster ανακοίνωσε ακόμη το TCA Quadrant Airbus Edition που έχει διαφορετικά throttle controls και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στην τιμή των €99,99. Για όσους θέλουν και τα δύο προϊόντα, θα υπάρχει το TCA Officer Pack Airbus Edition Bundle που θα πωλείται έναντι €159,99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*