Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμαστείτε για το Hxos Eikona Show 2017

*
Η ποιότητα στον ήχο και στην εικόνα δεν είναι απλή υπόθεση. Ένας λόγος παραπάνω για εκθέσεις όπως το Hxos Eikona Show 2017, στο οποίο η είσοδος είναι ελεύθερη μάλιστα. Εκεί θα έχετε το περιθώριο να δείτε και να δοκιμάσετε προϊόντα στην επίσημη πρώτη τους, να γνωριστείτε με τους Έλληνες κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στον ήχο και πολλά, πολλά άλλα. Για όλες τις λεπτομέρειες παραθέτουμε το επίσημο δελτίο Τύπου:



"Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η καρδιά της παγκόσμιας τεχνολογίας σε ήχο και εικόνα χτυπά στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel. Δύο ημέρες γεμάτες μουσική, σινεμά και ζωντανές επιδείξεις συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για το σπίτι. Είναι η Έκθεση που φέρνει μαζί, κάτω από την ίδια στέγη, πάνω από 300 παγκόσμια brands, ώστε να ικανοποιηθεί  και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Όποια μουσική και αν ακούει κανείς, από ροκ μέχρι χιπ-χοπ και από τζαζ μέχρι κλασική, στην Έκθεση πραγματικά θα την ακούσει!

Πρώτες παγκόσμιες ανακοινώσεις, αποκαλύψεις νέων μοντέλων και όπως πάντα η Ελληνική βιομηχανία παραγωγής στερεοφωνικών σε πρώτη εκτέλεση. Δείτε από κοντά και σε live παρουσίαση τις τελευταίες εξελίξεις σε hi-fi, high-end, ακουστικά, τηλεοράσεις, home cinema, προβολείς, πικάπ, mobile audio και πλήθος αξεσουάρ.

Ο ήχος και η εικόνα σε κορυφαίες στιγμές. Υψηλή ποιότητα ακροάσεων για να συναρπάσει και τα πιο χρυσά αυτιά, αλλά και UHD 4K εικόνες που θα κολακέψουν τον αμφιβληστροειδή κάθε ματιού. Περιηγηθείτε σε περισσότερους από 50 χώρους, μιλήστε με τους ειδικούς, χαλαρώστε στη μουσική, θαυμάστε τα χρώματα σε αποκλειστικές θεάσεις ταινιών 4Κ και ονειρευτείτε το δικό σας σύστημα. Η Έκθεση hxos eikona show 2017 τα έχει όλα.

Ξεκινάει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται στην Κυριακή 26 Νοεμβρίους τις 9 το βράδυ.

ΠΟΥ: Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel,  Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα

ΠΟΤΕ: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου

ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://highend.show/

Από τo Σάββατο 25 έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου λοιπόν, είτε είσαι μουσικόφιλος είτε όχι, θα βρεις τα πάντα για την τεχνολογία, τον ήχο και την εικόνα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος: Στην hxos eikona show 2017 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Θα υπάρξουν χρήσιμα δώρα με κληρώσεις, ενώ οι πρώτοι 100 επισκέπτες θα λάβουν ένα ειδικό δώρο ο καθένας.
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*