Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευρωκοινοβούλιο: Μεγάλο βήμα υπέρ των καταναλωτών και του δικαιώματος στην επισκευή συσκευών

*
Το Ευρωκοινοβούλιο έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα υπέρ των καταναλωτών και των δικαιωμάτων τους στην επισκευή ενός προϊόντος. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να δοθεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στις ηλεκτρονικές συσκευές και να μειωθούν τα ηλεκτρονικά απόβλητα. Η κίνηση αυτή έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2020 και θα εφαρμοστεί σε κινητά, tablets και laptops σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2021. Οι επικεφαλής πιέζουν τους κατασκευαστές να ενημερώνουν ξεκάθαρα και από την πρώτη στιγμή τον καταναλωτή για την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του προϊόντος και τις ευκολίες ή δυσκολίες στο τμήμα της επισκευής. Η κίνηση αυτή θα φέρει ακόμη parts και οδηγίες επισκευής σε τρίτους, έτσι ώστε να αυξηθούν τα σημεία εξυπηρέτησης, αλλά και να πέσουν οι τιμές σχετικών επεμβάσεων στις συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*