Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευχάριστα νέα για τη διαθεσιμότητα PS5 στην Ελλάδα

*
Καλά νέα επιτέλους για τη διαθεσιμότητα κονσολών PS5 στην Ελλάδα! Όπως θα έχετε αντιληφθεί (αυτό καταλαβαίνουμε από τα μηνύματα που λαμβάνουμε) τα καταστήματα έχουν αρχίσει να ανεβάζουν κομμάτια για πώληση στα eshop τους. Όπως επιβεβαιώσαμε και με αρκετές πηγές μας στην λιανικής, οι προ-παραγγελίες που είχαν ληφθεί έχουν εξυπηρετηθεί όλες και αυτή τη στιγμή γίνονται επικοινωνίες με τους τελευταίους πελάτες που ήταν σε εκρεμμότητα. Από εδώ και στο εξής, όσα κομμάτια έρχονται (όπως η παρτίδα που παρέλαβαν σήμερα τα καταστήματα στο επίσημο κανάλι) θα πηγαίνει για πώληση μέσω του site, οπότε απλά θα πρέπει να έχετε το νου σας για το πότε θα γίνονται διαθέσιμα για να τα προλαβαίνετε. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί έως ότου να αρχίσουν να μένουν κομμάτια από το στοκ και να φαίνεται ότι η ζήτηση καλύπτεται. Από εκεί κι έπειτα, αναμένεται να δούμε πιο άμεση διαθεσιμότητα στα πάντα, ενώ σιγά-σιγά θα εμφανιστούν και κομμάτια στα καταστήματα λιανικής. Για καλό και για κακό λοιπόν (εμείς σας προειδοποιήσαμε), έχετε το νου σας στα καταστήματα τις επόμενες μέρες αν ψάχνετε ακόμη κονσόλα PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Blade77
    • Συγγνώμη αλλά από που προκύπτει ότι οι προ-παραγγελίες που είχαν ληφθεί έχουν εξυπηρετηθεί όλες? Ο Κωτσόβωλος και άλλες αλυσίδες ακόμα στο Νοέμβριο είναι.

      • Sephiroth
      • Πλαίσιο εβγαλε ήδη κομμάτια εκτός, Public/Media θα βγάλουν αυτές τις μέρες. Και Γερμανός το ίδιο. Τα preorders έχουν καλυφθεί για να βγάζουν κομμάτια στο site, αλλά πέραν αυτού του ασφαλούς συμπεράσματος, έχω και τις σχετικές επιβεβαιώσεις από ανθρώπους που εμπιστεύομαι

*