Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφαρμογή φέρνει το click wheel του iPod Classic στο iPhone (videos)

*
Προγραμματιστής σε iOS δημιούργησε μια εφαρμογή που φέρνει το click wheel του iPod Classic στο iPhone. Συγκεκριμένα, ο Elvin Hu που σπουδάζει στο Cooper Union College της New York City, έκανε κάποιες σχετικές αναρτήσεις στα social media accounts του παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Μάλιστα, η εφαρμογή περιλαμβάνει και το haptic feedback και τους ήχους της κλασικής συσκευής, έτσι ώστε η αίσθηση να είναι ακριβώς η ίδια. Δείτε μερικά σχετικά videos μέσω των παρακάτω tweets για να πάρετε μια γεύση.



Το app περιλαμβάνει ακόμη το παλιό Cover Flow της Apple, ένα τρισδιάστατο περιβάλλον που σας επιτρέπει να κάνετε scroll και flip στα albums και τα τραγούδια, ενώ δουλεύει και σε landscape mode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*