Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ASUS αποκαλύπτει τα νέα της προϊόντα για το 2019

*
Στο πλαίσιο μιας σχετικής εκδήλωσης για συνεργάτες που έλαβε χώρα στη Βαρσοβία, η ASUS παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά προϊόντων της, λίγο μετά τη CES 2019. Τρία ήταν τα μοντέλα που ξεχωρίσαμε σε μια σύντομη βόλτα που κάναμε από τον ειδικό χώρο που είχε στηθεί και το κάθε ένα καταφέρνει να ξεχωρίσει στην κατηγορία του.

Νέα ASUS laptops @ Βαρσοβία

Πεταχτήκαμε μέχρι τη Βαρσοβία και είδαμε τα νέα laptop που παρουσίασε επίσημα η ASUS! Δείτε στο video τα τρία που ξεχωρίσαμε. Ανταπόκριση: Pavlos Papapavlou

Posted by Public on Monday, 21 January 2019


Το πρώτο από τα τρία μοντέλα είναι το ASUS ZenBook S13. Σύμφωνα με την εταιρεία συνδυάζει εμφάνιση και επιδόσεις, ενώ το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ευκολία μεταφοράς, αλλά και το γεγονός ότι το screen-to-body ration πλησιάζει το εξωπραγματικό 97%! Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχουμε επεξεργαστή έως Core i7 8ης γενιάς, έως MX150 discrete graphics, έως 16GB RAM, έως 1ΤΒ PCIe x4 SSD και μπαταρία με διάρκεια έως 15 ώρες.



Το δεύτερο ήταν το Zephyrus S GX701. Πρόκειται για το νέο μέρος της gaming σειράς και -σύμφωνα με την εταιρεία- το πιο λεπτό 17ινσο gaming laptop με RTX 2080. To screen to body ratio του φτάνει το 81% και είναι συνολικά ένα 17ρι laptop σε form factor συσκευής με οθόνη1 5 ιντσών. Έρχεται με όλους τους χρωματισμούς στα πλήκτρα και ειδικό πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου για να αποφεύγονται τα λάθος πατήματα στην πληκτρολόγηση.



Το τρίτο και πιο σημαντικό κομμάτι της παρουσίασης αφορούσε στο ROG Mothership. Ο λόγος για ένα σύστημα που συνδυάζει λογική laptop, gaming tablet και desktop PC σε ένα απόλυτα versatile setup. Η κεντρική πλακέτα, οι υποδοχές και όλα τα σχετικά chips βρίσκονται στην οθόνη, ενώ το πληκτρολόγιο καλύπτει την οθόνη κλειστό, αλλά λειτουργεί και αποσπώμενα προσφέροντας όλες τις σχετικές λειτουργίες. Στο video που μπορείτε να βρείτε πιο πάνω υπάρχει αναλυτική παρουσίαση για να καταλάβετε καλύτερα το πως λειτουργεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*