Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Acer ανακοίνωσε τη σειρά Chromebook Spin 11

*
Η Acer ανακοίνωσε το νέο Chromebook Spin 11, σχεδιασμένο για οικογένειες, φοιτητές και άτομα που επιζητούν την απλότητα και την ασφάλεια του Chrome. Tο νέο convertible Acer Chromebook Spin 11 διαθέτει ένα stylish design που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 4 διαφορετικές λειτουργίες. Επιπλέον, η μπαταρία του διαρκεί όλη την ημέρα ενώ έχουν προστεθεί και δύο θύρες USB 3.1 Type C για φόρτιση και σύνδεση εξωτερικών συσκευών. Το νέο Acer Chromebook Spin 11 υποστηρίζει πλήρως το Google Play και μεγιστοποιεί τη λειτουργικότητα της touchscreen οθόνης 11 ιντσών με την προσθήκη του stylus. Το προαιρετικό stylus με την τεχνολογία2 EMR (Electro-Magnetic Resonance) της Wacom® παρέχει την απόλυτη εμπειρία ψηφιακής γραφής. Το 360°convertible design του νέου Acer Chromebook Spin εξασφαλίζει ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν κατά το βέλτιστο τρόπο την touch εμπειρία της HD IPS2 οθόνης των 11 ιντσών με ανάλυση 1366x768. Αφού χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο ως input στο κλασσικό notebook mode, οι πελάτες μπορούν να ανοίξουν την touchscreen έως και 360° όπου και μετατρέπεται σε tablet. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο display mode έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με οθόνη ή σε tent-mode για μικρότερους χώρους. Η Acer HD webcam που βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο κάνοντάς το κατάλληλο για ομαδικά video conferences και Google Hangouts. Η προαιρετική δεύτερη webcam τοποθετείται στο cover, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να φωτογραφήσουν ή να βιντεοσκοπήσουν το περιβάλλον τους στο tablet mode. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 και έναν MicroSD card reader για μεταφορά δεδομένων. Τέλος, οι χρήστες παραμένουν συνεχώς συνδεδεμένοι στο δίκτυο χάρη στη γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία Wi-Fi 2x2 MIMO 802.11ac, ενώ η σύνδεση με τα περιφερειακά επιτυγχάνεται μέσω του Bluetooth 4.2.



Οι επιλογές επεξεργαστή του Acer Chromebook Spin 11 περιλαμβάνουν τον Intel® Pentium® quad-core processor N4200, τον Intel® Celeron® quad-core processor N3450, ή τον Intel® Celeron® dual-core processor N3350. Επιπλέον, διαθέτει μνήμη LPDDR4 4GB ή 8GB καθώς και δυνατότητα on–board eMMC αποθήκευσης 32GB ή 64GB. Το Chromebook Spin 11 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε ένα backpack. Ζυγίζει μόλις 1.25kg και έχει διαστάσεις 296 (Π) x 206 (Β) x 19.95 (Υ) mm. Αρκετά μοντέλα της σειράς Acer Chromebook Spin 11 θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν από τα €379. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τις τιμές για την κάθε τοπική αγορά, παρέχουν τα σημεία πώλησης της Acer μέσω του www.acer.com. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*