Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Acer μπαίνει στην αγορά των SSDs και των μνημών RAM με τη βοήθεια της κινεζικής Biwin

*
Η Acer ανακοίνωσε σε ένα blog post της πως μπαίνει επίσημα στο χώρο των καρτών μνήμης και της μνήμης RAM γενικότερα με τη βοήθεια της κινεζικής εταιρείας Biwin. Ουσιαστικά, το όνομα της Acer θα μπαίνει σε ήδη έτοιμα προϊόντα του συνεργάτη της, με σκοπό να προσεγγίσει περισσότερο κοινό που σαφώς την γνωρίζει περισσότερο. Όλη η διαδικασία της υποστήριξης θα συνεχίζει να παρέχεται από την κατασκευάστρια εταιρεία και αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Biwin, καθώς έχει ήδη κλεισμένα παρόμοια deals με εταιρείες όπως η GP και σχετικά προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες πληροφορικής. Τα προϊόντα της Acer σε αυτές τις κατηγορίες θα εμφανιστούν σύντομα στις αγορές της Αγγλίας, της Κίνας, του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και των ΗΠΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*