Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple «παγώνει» την παραγωγή του iPhone 12 mini

*
Η πολύ μέτρια εμπορική πορεία του iPhone 12 mini φαίνεται πως έκανε την Apple να ζητήσει το «πάγωμα» της παραγωγής του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TrendForce, η εταιρεία έχει αποφασίσει το τέλος της ζωής της συσκευής και διέκοψε την παραγωγή του, έτσι ώστε να εστιάσει απλά στην πώληση του στοκ που έχει ήδη παραχθεί. Το iPhone 12 mini ήταν το πιο μικρό και ελαφρύ 5G smartphone της αγοράς, αλλά το πιο οικονομικό μοντέλο της σειράς, με τιμή που ξεκινούσε από τα €799. Δυστυχώς για την αμερικανική εταιρεία δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά στην αγορά, καθώς κατάφερε να συνεισφέρει μόλις με 5% στις πωλήσεις της σειράς iPhone 12. Μένει να δούμε πως θα αντιμετωπίσει βέβαια αυτήν την εξέλιξη η Apple στην επόμενη σειρά και αν θα επενδύσει εκ νέου σε μια μικρότερη εκδοχή των νέων iPhone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*