Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε νέο MacBook Air με οθόνη True Tone και MacBook Pro με Touch Bar

*
H Apple ανακοίνωσε νέα μοντέλα για τις σειρές MacBook Air και MacBook Pro με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το πιο οικονομικό μοντέλο MacBook Pro αποκτά πλέον Touch Bar και Touch ID, ενώ αναβαθμίζεται και με επεξεργαστή Intel Core 8ης γενιάς και συγκεκριμένα τον Intel Core i5 στο 1.4GHz με δυνατότητα boost στα 3.9GHz.

To νέο MacBook Pro θα πωλείται σε τιμή που ξεκινάει από τα 1299 δολάρια για το μοντέλο με τον 128GB SSD και φτάνει στα 1499 δολάρια για το μοντέλο με τον 256GB SSD. Σε ότι αφορά το MacBook Air τώρα, η οθόνη των νέων μοντέλο θα είναι τεχνολογίας True Tone και οι τιμές του θα ξεκινούν από τα 1099 δολάρια (100 δολάρια κάτω, δηλαδή, από αυτά που ξέραμε ως σήμερα).


Διαφορά στα specs δεν υπάρχει, πέραν του διπύρηνου Intel core i5 8ης γενιάς που θα βρίσκεται πλέον στην καρδιά των συστημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*