Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε νεα iPad Air και iPad mini

Η Apple επαναφέρει στο προσκήνιο το iPad Air με ένα νέο, μεγαλύτερο μοντέλο. Η οθόνη της συσκευής θα έχει μέγεθος 10,5'' και θα υποστηρίζεται το αρχικό Apple Pencil. Στο εσωτερικό του θα χτυπάει το A12 Bionic chip της Apple. Η τιμή για το Wi-Fi μοντέλο θα ξεκινάει από $499, ενω το Wi-Fi + cellular μοντέλο θα έχει τιμή εκκίνησης τα $629. Οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο θα είναι 64GB και 256GB. Η υποστήριξη για την παλαιότερη έκδοση του Apple Pencil ($99) είναι λίγο παράξενη, από την άλλη, κάθε iPad υποστηρίζει stylus. Ακόμα, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν Smart Keyboard, που πωλείται χωριστά έναντι $159. Επίσης, σε αντίθεση με τα μοντέλα iPad Pro, δεν θα υπάρχει θύρα USB-C και αισθητήρας αναγνώρισης προσώπου, αλλά Lightning connector και αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσον αφορά την κάμερα στο μπροστά μέρος, η ανάλυσή της θα είναι 7MP. Οι παραγγελίες για το iPad Air των 10,5'' μέσω του online store έχουν ήδη ξεκινήσει και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων.



Εκτός από το νέο iPad Air, η εταιρεία ανακοίνωσε και νέο iPad mini. To iPad mini διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το νέο iPad Air και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Ταυτόχρονα, η τιμή του παραμένει ίδια. Η οθόνη του θα έχει μέγεθος 7,9'' και στο μπροστά μέρος θα υπάρχει κάμερα με αισθητήρα 7MP. Κι εδώ θα υπάρχει υποστήριξη για την αρχική έκδοση του Apple Pencil.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*