Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 4

*
Το Apple Watch ανανεώνεται και μεγαλώνει, αφού η νέα σειρά (Appe Watch Series 4 όπως αναφέρεται επισήμως) ξεφεύγει από τα 38 και 42 χιλιοστά (στο ύψος) και φτάνουν πια στα 40 και 44 χιλιοστά αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε με 30% μεγαλύτερη οθόνη σε κάθε περίπτωση. Νέο UI και νέα πρόσοψη φροντίζουν για την ενσωμάτωση 8 διαφορετικών complications, άρα χωρά πλέον περισσότερη πληροφορία. Αλλαγές βρίσκουμε και στο digital crown, την πλαϊνή ροδέλα δηλαδή, που ενσωματώνει μηχανισμό απτικής ανάδρασης για καλύτερη σήμανση κινήσεων στο UI προς το χρήστη, το νέο ηχείο είναι κατά 50% πιο δυνατό και το μικρόφωνο έχει αλλάξει θέση, για να είναι όσο πιο μακριά γίνεται από το εν λόγω ηχείο και να αποφεύγεται η ηχώ που θα προέκυπτε αλλιώς.



Οι αισθητήρες που βρίσκονται στην πλευρά που ακουμπά στο δέρμα έχουν αναβαθμιστεί και περιλαμβάνουν πλέον και αισθητήρα για ηλεκτροκαριογράφημα, κάτι πρωτάκουστο για την κατηγορία ειδικά και για τα καταναλωτικά προϊόντα γενικότερα. Επιπλέον θα είναι δυνατή σύντομα η επισήμανση όχι μόνο υπερβολικά πολλών παλμών για τα δεδομένα του χρήστη αλλά και υπερβολικά λίγων, ενώ αναμένεται και η δυνατότητα ανίχνευσης αρρυθμίας. Ο μηχανισμός αυτός έχει την έγκριση από τον οργανισμό FDA, ωστόσο σίγουρα πρέπει να πάρει επιπλέον εγκρίσεις για τις υπόλοιπες αγορές. Μια ακόμη προσθήκη είναι η ανίχνευση πτώσης. Σε τέτοια περίπτωση το ρολόι ενεργοποιείται και προσφέρει συντόμευση για ειδοποίηση συγγενικών προσώπων και των Αρχών. Αν όμως γίνει αντιληπτό ότι ο χρήστης, μετά την πτώση, μένει ακίνητος για ένα λεπτό, τότε οι ειδοποιήσεις φεύγουν αυτόματα και οι κλήσεις γίνονται επίσης αυτόματα.



Αναμενόμενα, η νέα σειρά χρησιμοποιεί το νέο επεξεργαστή S4, που φέρει δυο πυρήνες, όπως και ο προηγούμενος, υπόσχεται όμως ακόμη και διπλάσια απόδοση. Παρά το άλμα σε ισχύ, η αυτονομία μένει στα γνωστά επίπεδα, οπότε η Apple υπόσχεται και πάλι περί τις 18 ώρες τυπικής χρήσης. Το νέο Apple Watch θα διατίθεται σε Silver, Space Black και Gold, θα ξεκινά από τα 399 δολάρια για την έκδοση χωρίς LTE και από τα 499 για την έκδοση με LTE. Η τελευταία δεν αναμένεται στη χώρα μας αφού απαιτεί ειδική υποστήριξη από τους παρόχους. Κι ενώ η Apple φαίνεται να έχει ρυθμίσει το ζήτημα με διπλάσιους παρόχους από ότι στην περίπτωση του Apple Watch Series 3, για την ελληνική αγορά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο ζήτημα. Η διάθεση της νέας σειράς ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου, όχι όμως στην Ελλάδα που, μαζί με αρκετές άλλες χώρες, θα περιμένει τη σειρά της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*