Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αποκάλυψε τα AirPods 3 με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και υποστήριξη MagSafe (video)

*
Η Apple παρουσίασε τα AirPods 3, τα νέα true wireless earbuds της με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και Adaptive EQ. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τον ήχο βασιζόμενα στο πως εφαρμόζονται στα αυτιά του χρήστη, έτσι ώστε να εξισορροπούν συχνότητες του ήχου που σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χάνονταν.

Τα AirPods 3 υποστηρίζουν Spatial Audio και Dolby Atmos. Επιπλέον σταματούν την αναπαραγωγή του ήχου μόλις ο χρήστης αφαιρέσει έστω το ένα από τα δύο. Τα μικρόφωνά τους απομονώνουν τους περιβάλλοντες θορύβους κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ενώ υποστηρίζεται και το hands-free Hey Siri. Η Siri μπορεί επίσεις να διαβάσει σημαντικές ενημερώσεις στον χρήστη, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων από τα Messages, Reminders, Calendar, αλλά και από τις κλήσεις και από third party apps που εφαρμόζουν το συγκεκριμένο API που απαιτείται.

Η μπαταρία τους θα διαρκεί 6 ώρες, ενώ η θήκη τους προσφέρει έως και 4 πλήρεις φορτίσεις. Η γρήγορη φόρτιση θα προσφέρει μια ώρα έξτρα λειτουργίας ύστερα από μόλις 5 λεπτά. Φυσικά, η φόρτισή τους θα μπορεί να γίνεται και χάρη σε φορτιστή MagSafe.

Τα καινούργια earbuds της Apple θα κοστίζουν 179 δολάρια και οι προ-παραγγελίες τους είναι ήδη διαθέσιμες. Στις 26 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε 27 χώρες και η αγορά τους έρχεται μαζί με 6 μήνες δωρεάν Apple Music.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*