Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αποκάλυψε τα AirPods Max, τα πρώτα της over-ear headphones (videos)

*
Η Apple ανακοίνωσε τα AirPods Max, τα νέα της ασύρματα headphones με over-ear design που προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας. Τα AirPods Max συνδυάζουν custom acoustic design, H1 chips, και τελευταίας τεχνολογίας software προκειμένου να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, με τεχνολογίες όπως Adaptive EQ, Active Noise Cancellation, Transparency mode και spatial audio. Θα είναι διαθέσιμα από 15 Δεκεμβρίου 2020, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και θα τα βρείτε σε πέντε χρωματιμούς: space gray, silver, sky blue, green και pink.



Η Apple υπόσχεται ότι τα AirPods Max θα προσφέρουν μεγάλη διάρκει μπαταρίας, που θα επαρκεί για 20 ώρες αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας ήχου ή ομιλίας, με ενεργοποιημένες τις λειτουργίες Active Noise Cancellation και spatial audio.

Η τιμή τους στις ΗΠΑ θα είναι $549 και για να λειτουργήσουν, τα AirPods Max απαιτούν συσκευές Apple με λειτουργικό όχι προγενέστερο από iOS 14.3, iPadOS 14.3, macOS Big Sur 11.1, watchOS 7.2 και tvOS 14.3.



Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*