Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αποκαλύπτει το νέο 'Apple Watch Series 3' με δυνατότητες κινητού

*
Η Apple ανακοίνωσε την νεότερη εκδοχή του φορετού αξεσουάρ της, ονόματι “Apple Watch Series 3” το οποίο γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ αυτού και του iPhone. Το νέο αυτό μοντέλο μπορεί να εκτελεί λειτουργίες εφάμιλλες με αυτές ενός smartphone λόγω της ενσωματωμένης τεχνολογίας που διαθέτει. Ακόμα και αν δεν πάρετε μαζί σας το iPhone θα συνεχίσετε να δέχεστε κλήσεις, μηνύματα, να ακούτε τραγούδια από το Apple Music και πολλά άλλα μέσω LTE ή 3G. Είναι επιβεβαιωμένο ότι ο αριθμός τηλεφώνου είναι κοινός για τις δύο συσκευές.



Το Apple Watch Series 3 είναι διαθέσιμο και σε μοντέλο χωρίς τις cellular δυνατότητες το οποίο υποστηρίζει μόνο WiFi + GPS. Όλες οι εκδοχές του ρολογιού διαθέτουν διπύρηνο επεξεργαστή ταχύτερο κατά 70% , ένα νέο ασύρματο Apple W3 chip και βαρομετρικό αλτίμετρο. Μοναδική μνεία στον προκάτοχο του αποτελεί η εμφάνιση του, με διαθέσιμα μεγέθη τα 38mm ή 42mm, όπως και αρκετά χρώματα. Gold, silver ή space gray aluminum και silver ή space black stainless steel καλύπτουν όλα τα γούστα. Επίσης η Apple προσφέρει μία νέα sport loop υφαντή λωρίδα και νέα Nike Plus και Hermes μοντέλα.



Την εμφάνιση του έκανε και το νέο λειτουργικό watchOS 4 το οποίο φέρει το Heart Rate complication. Μέσω αυτού το smart watch μπορεί να καταγράψει νέα δεδομένα όπως τους καρδιακούς παλμούς σε κατάσταση ηρεμίας ενώ μπορεί και να εντοπίσει τυχόν αρρυθμίες χάρις στο “Apple Heart Study”. Οι προπαραγγελίες για το Apple Watch Series 3 ξεκινάνε στις 15 Σεπτεμβρίου με τα WiFi + GPS μοντέλα να κοστίζουν $329 και τα αντίστοιχα WiFi + GPS + Cellular να ανέρχονται στα $399. Χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς το γεγονός ότι στην Ελλάδα θα διατεθεί μόνο το WiFi + GPS μοντέλο, μία εβδομάδα αργότερα από επιλεγμένες χώρες, στις 29 Σεπτεμβρίου. Το watchOS 4 θα κάνει το ντεμπούτο του λίγες μέρες νωρίτερα στις 19 Σεπτεμβρίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*