Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple καταχώρησε πατέντα για keyboard με μικροσκοπικές οθόνες πάνω στα πλήκτρα του

*
Μια νέα πατέντα που καταχωρήθηκε από την Apple αφορά σε ένα πληκτρολόγιο με μικροσκοπικές οθόνες πάνω στα πλήκτρα του. Την εν λόγω πατέντα μάλιστα ενέκριναν οι US Patent και Trademark Office. Το σχέδιο μιλά για ένα keyboard με “dynamic labels”, δηλαδή σημάνσεις που θα υποδεικνύον τι κάνει το κάθε πλήκτρο, οι οποίες θα αλλάζουν ανάλογα με τη χρήση. Για παράδειγμα, όταν κάποιος αλλάξει τη γλώσσα στην οποία γράφει κάτι, οι οθόνες των πλήκτρων θα αλλάζουν γλώσσα αντίστοιχα. Κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και όταν γίνεται χρήση ενός editing software, όταν και οι οθόνες θα δείχνουν τι ακριβώς κάνει το κάθε πλήκτρο.

Αυτή η κίνηση θα μπορέσει να απαλλάξει την Apple από το να διαθέτει laptops με διαφορετικά πληκτρολόγια για κάθε χώρα, όμως η καταχώρηση της πατέντας δε σημαίνει απαραίτητα πως θα δούμε αυτό το concept στην αγορά.


Apple patents a Mac keyboard with configurable keys that use tiny displays 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*