Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple μειώνει την παραγωγή του iPhone 12 mini λόγω χαμηλής ζήτησης

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Nikkei, η Apple προχωράει σε μείωση παραγωγής του iPhone 12 mini, κάτι που έρχεται μετά και από τη χαμηλή ζήτηση που είχε στην αγορά. Στις αρχές Φεβρουαρίου, η JP Morgan εκτίμησε πως η εταιρεία μείωσε την παραγωγή κατά 11 εκατομμύρια και η συνολικότερη εκτίμηση είναι πως το εν λόγω μοντέλο θα παραχθεί στα επίπεδα του -20%, σε σχέση βέβαια με αυτά που είχε βάλει στο πλάνο της η Apple. Η εταιρεία του Κουπερτίνο εκτιμάται πως θα βγάλει από την παραγωγή 75 εκατομμύρια συσκευές iPhone (iPhone 12 και παλαιότερα μοντέλα) μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021, κάτι που είναι αρκετά πιο κάτω από τις αρχικές εκτιμήσεις που μιλούσαν για 96 εκατομμύρια. Όπως φαίνεται, το μικρότερο από τα νέα iPhone δεν έπεισε το κοινό και έτσι φτάνουμε σε αυτήν την κατάληξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*