Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple παρουσίασε το επίσημο MagSafe Battery Pack για τα iPhone 12

*
Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία το MagSafe Battery Pack για τις συσκευές της σειράς iPhone 12. Κάθε τέτοιο περιφερειακό-μπαταρία κοστίζει 99 δολάρια/ευρώ και οι εκτιμώμενες ημερομηνίες παράδοσης κινούνται -στην παρούσα φάση- στα τέλη του Ιουλίου. Οι νέες αυτές μπαταρίες κολλάνε στο πίσω μέρος των iPhone 12 χάρη στους μαγνήτες και είναι συμβατά και με τα τέσσερα μοντέλα: το iPhone 12, το iPhone 12 Mini, το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max. H Apple σημειώνει πως το pack φορτίζει τις συσκευές με έως και 5W, έχει μια μπαταρία χωρητικότητας 1460mAh και απαιτείται το iOS 14.7 για να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία. Το εν λόγω update δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, ωστόσο αναμένεται από μέρα σε μέρα και αυτό θα προσθέσει και ένα νέο widget που μπορεί να σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο πόση μπαταρία έχει ακόμη το MagSafe Battery Pack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*