Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple πειραματίζεται με το notch των φετινών iPhones

*
Η Apple φαίνεται πως πειραματίζεται αρκετά με το μέγεθος του notch που θα έχουν τα iPhones της που θα κυκλοφορήσουν φέτος. Κάτι τέτοιο μαρτυρά νέα φήμη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από διάφορες πηγές και τονίζει πως τα prototypes των νέων συσκευών που έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι έχουν από ακόμη μεγαλύτερο notch, έως ένα πολύ μικρό. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο ποια επιλογή θα κάνει η Apple, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι πειραματισμοί είναι αρκετοί. Ακόμη, οι νεότερες φήμες επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την έντονη σκέψη για αλλαγή του Lightning port σε USB-C, αν και για αυτό το θέμα δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη απάντηση. Στα νέα χρώματα που περιμένουμε τη φετινή σεζόν είναι το πράσινο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αντικαταστήσει κάποιο από τα γνωστά ή απλά θα έρθει ως έξτρα επιλογή. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως ο αντικαταστάτης του iPhone XS Max αναμένεται να έχει τριπλή κάμερα, την ώρα που ο αντίστοιχος του iPhone XR θα έρθει με διπλή. Όσον αφορά τις τιμές, αυτές θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, ενώ στο θέμα της κυκλοφορίας, η Apple θα ακολουθήσει για άλλη μια χρονιά τη δοκιμασμένη συνταγή του Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*