Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple προβλέπει την αποστολή 100 εκ. iPhone 12 στα καταστήματα το 2020

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Digitimes, η Apple έχει ενημερώσει μια σειρά από συνεργάτες της σχετικά με τις προβλέψεις της για τις αποστολές iPhones μέσα στο 2020. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προβλέπει οτι μέσα στο επόμενο έτος θα στείλει στα καταστήματα περισσότερες από 100 εκ. συσκευές από την επερχόμενη σειρά iPhones, κάτι που στηρίζει στο νέο σχεδιασμό των τηλεφώνο και την υποστήριξη για δίκτυα 5G.

Δεδομένων των συνολικών πωλήσεων smartphones, παγκοσμίως, το τελευταίο έτος, η πρόβλεψη της Apple μοιάζει αρκετά αισιόδοξη. Σύμφωνα με όσα φημολογούνται, το 2020 θα λανσαριστούν τα iPhone 12, 12Pro/12 Pro Max αλλά και το SE 2. Λέγεται οτι τα μοντέλα Pro θα έχουν οθόνη 120Hz ProMotion OLED και μικρότερες εγκοπές στην κορυφή. Τα δυο κορυφαία μοντέλα αναμένεται να έχουν 3D ToF camera στο πίσω μέρος, 6GB RAM, A14 Bionic SoC και υποστήριξη για mmWave 5G.


Το πιο οικονομικό iPhone 12 πιστεύεται πως θα υποστηρίζει 5G, όμως κάτω από 6GHz. Επίσης θα είναι εφοδιασμένο με 4GB RAM. Τέλος το SE 2, λογικά θα έρθει με το σασί του iPhone 8 αλλά με A13 Bionic chipset και 3 GB RAM.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*