Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Asus ανακοινώνει τα Transformer 3, Transformer 3 Pro

Η Asus επέλεξε την Computex στην Ταϊπέι για να αποκαλύψει τα επόμενά της “υβριδικά” tablet. Όπως είναι αναμενόμενο μιλάμε για προσθήκες στη σειρά “Transformer” και πιο συγκεκριμένα για τα Transformer 3 και Transformer 3 Pro. Και τα δύο αντλούν εμφανώς έμπνευση από το Surface Pro 4 (και Pro 3) της Microsoft, με την Asus να επισημαίνει το πόσο δυνατά θα είναι ως συσκευές, μιας και το Transformer 3 Pro αναμένεται με 16GB RAM, Intel i7 processor, 1TB solid state drive και δύο κάμερες 13 megapixel (μπροστά και πίσω). Το απλό Transformer 3 θα διαθέτει Core i7 CPU, 512GB SSD και έως 8GB RAM. To πληκτρολόγιο που βλέπετε και στις φωτογραφίες λέγεται keyboard cover, λειτουργεί και ως κάλυμμα για την οθόνη, είναι πλήρες πλήκτρων και φωτιζόμενο ενώ όσον αφορά την οθόνη και τα δύο μοντέλα βρίσκονται στις 12,3 ίντσες με ανάλυση 2880 x 1920 (275 ppi).



Διαφορές θα βρείτε όμως και στο Kickstand που είναι ίδιο με αυτό της σειράς Surface, με το απλό μοντέλο να διαθέτει μόνο δύο “θέσεις”, ενώ το 3 Pro μπορεί να “κάτσει” σε οποιαδήποτε θέση έως και 170 μοίρες. Μαζί με τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσει και το απαραίτητο Universal Dock προσφέροντας πληθώρα επιλογών για να συνοδέψετε τις USB Type-C και Thunderbold που θα βρείτε πάνω στην ίδια τη συσκευή. Δεν είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Ξέρουμε όμως πως το Transformer 3 Pro έχει ως τιμή εκκίνησης τα 999 δολάρια ενώ το Transformer 3 τα 799 δολάρια. Οι τιμές και στις δυο περιπτώσεις προσφέρουν 256GB SSD αλλά και το keyboard cover εντός της συσκευασίας. Ελπίζουμε αυτό το τελευταίο να το άκουσε και η Μicrosoft.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*