Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Asus αποκάλυψε τα ROG Zephyrus M16 και ROG Zephyrus S17

*
Η Αsus ανακοίνωσε δύο νέα laptops, το ROG Zephyrus M16 και το ROG Zephyrus S17. Τα δύο νέα laptops θα έρθουν με τα νεότερα H-series CPUs της Intel και RTX 30-series GPUs της Nvidia.

Το Zephyrus M16 μπορεί να εξοπλιστεί μέχρι και με RTX 3070, ενώ το Zephyrus S17 φτάνει έως και RTX 3080. Το M16 φέρει οθόνη 16 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 165Hz και υποστήριξη Dolby Vision με μικροσκοπικά bezels (4,6mm).



Η οθόνη του Zephyrus S17 είναι 120Hz 4K, 17,3 ιντσών, HD με G-SYNC, υποστήριξη Advanced Optimus της Nvidia και έχει ρυθμό ανανέωσης 165Hz. Όπως και το Zephyrus M16, διαθέτει Dolby Vision, αλλά και πλήρης κάλυψη DCI-P3. Σύμφωνα με την Asus, τα δύο νέα laptops της μπορούν να φτάσουν τα 500 nits φωτεινότητας, κάνοντάς τα αυτόματα δυνατούς ανταγωνιστές στο χώρο του HDR.




Αυτήν τη στιγμή δε γνωρίζουμε την τιμή τους, ενώ σχετικά με την κυκλοφορία τους ξέρουμε πως θα γίνουν διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά εντός του δεύτερου μισού του 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*