Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Asus παρουσίασε το ROG Phone

*
H Asus ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία της στην Computex 2018 και μία από τις ανακοινώσεις της αφορά το ROG Phone. Ουσιαστικά πρόκειται για την απάντηση της εταιρείας στο Razer Phone και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η συχνότητα ανανέωσης που φτάνει τα 90Hz. Στην καρδιά του ROG Phone χτυπάει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 845, χρονισμένος στα 2,96GHz και πολύ κοντά του υπάρχει η Qualcomm Adreno 630 GPU. Η OLED οθόνη του έχει μέγεθος 6'', αναλογία 18:9 και ανάλυση 2160x1080p. Ταυτόχρονα υποστηρίζει HDR και 108.6 percent DCI-P3 color gamut coverage. Η RAM του είναι 8GB και οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 512GB. H μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000mAh και οι δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης περιλαμβάνουν 802.11ad Wi-Fi και Bluetooth 5. Επιπλέον, υπάρχει υποδοχή για ακουστικά, δύο στερεοφωνικά ήχεία στο μπροστά μέρος, υποστήριξη για 24-bit/192kHz DAC, DTS Headphone: X 7.1-channel virtual surround sound και AptX. Οι διαστάσεις του ROG phone είναι 158,8mm x 76,2mm x 8,6mm και το βάρος του 200g.



Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αξεσουάρ της συσκευής, με πρώτο και κύριο το gamepad, που διαθέτει όλα όσα απαιτεί ο χειρισμός ενός σύγχρονου παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το Gamevice controller, όπως το αποκαλεί η Asus, που δουλεύει σε συνεργασία με το WiGig Dock και ασύρματα κάνει streaming το παιχνίδι που παίζετε στην τηλεόραση της επιλογής σας. Επιπλέον, υπάρχει το TwinView Dock που χωρίζει την οθόνη του τηλεφώνου σε δύο μέρη, διαθέτει μπαταρία 6.000mAh battery, οθόνη 6'', 1080p και προσθέτει shoulder buttons, βελτιωμένο force feedback, σύστημα τεσσάρων ηχείων στο μπροστά μέρος και επιπλέον εξαερισμό.

Τέλος, η Asus έχει προετοιμάσει ένα dock με πάμπολες θύρες στο πίσω μέρος του, κάτι που επιτρέπει τη μετατροπή του ROG Phone σε κάτι σαν PC, συνδεδεμένο σε οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι ή τη μετατροπή του σε δεύτερη οθόνη για το PC σας. Για την ενεργοποίηση της σύνδεσης υπάρχει ειδική θύρα στο ROG Phone. Αυτή είναι συνδυασμός θύρας USB-C και μιας θύρας που κατασκευάζει αποκλειστικά η Asus. Αναμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα της συσκευής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*