Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari ετοιμάζεται για smart home products

Σε νέες περιπέτειες ετοιμάζεται να εμπλακεί η Atari αν και μάλλον δεν είναι προς την κατεύθυνση που φαντάζεστε. Η εταιρία ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την Sigfox με σκοπό τη δημιουργία smart και connected products για το σπίτι, τα κατοικίδια, την ασφάλειά μας κ.λπ. Η κατασκευή των προϊόντων θα ξεκινήσει κάποια στιγμή εντός του έτος αν και δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς θα δούμε. Οι δύο εταιρίες πάντως φαίνεται πως βάζουν σε άλλο σημείο τον πήχη, με την Sigfox να αναφέρει πως η συνεργασία της με την Atari θα ανοίξει νέες πόρτες ανάμεσα στον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο, θολώνοντας τα όρια ανάμεσά τους και αφήνοντας μόνο τη φαντασία σαν όριο για το τι νέο μπορεί να δημιουργηθεί. Η Atari αναφέρει απλά πως θα μιλάμε για προϊόντα χαμηλής κατανάλωσης που μάλλον δεν θα είναι συνέχεια online.



Το ποιος τελικά έχει “περισσότερο” δίκιο θα το δούμε στην πορεία. Πάντως η Atari φαίνεται πως δεν θα έχει τόσο ενεργό ρόλο στο project, μιας και θα ενεργεί περισσότερο ως το αναγνωρίσιμο brand, με την Sigfox να κάνει όλη τη δουλειά όσον αφορά τα ίδια τα προϊόντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*