Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda ανακοινώνει το Pip-Boy: Deluxe Bluetooth Edition

Θυμάστε το Pip-Boy από τη συλλεκτική έκδοση του Fallout 4; Μάλλον ήρθε ο καιρός να το ξεχάστε μιας και η Bethesda Softworks μόλις ανακοίνωσε μια ολοκαίνουρια έκδοση αυτού που μάλλον είναι το Pip-Boy που θέλατε εξ αρχής να έχετε. Το νέο “φορητό” αξεσουάρ κοστίζει 350 δολάρια, ονομάζεται Pip-Boy: Deluxe Bluetooth Edition, διαθέτει δικό του software και hardware, συνδέεται στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω bluetooth και μπορείτε να κάνετε όλες σας τις κλήσεις μέσω αυτού, να δείτε contacts, text messages αλλά και να ακούσετε μουσική. Διαθέτει επίσης υποδοχή USB, ξυπνητήρι, ηχεία και stand που λειτουργεί και ως βάση φόρτισης. Μάλιστα μιας και μιλάμε για προϊόν με την έγκριση της Bethesda, σχεδόν κάθε διακοπτάκι και πλήκτρο πάνω του λειτουργεί. Το Pip-Boy: Deluxe Bluetooth Edition αναμένεται το Νοέμβριο σε Βόρειο Αμερική και Καναδά. Αν θέλετε να δείτε λίγο καλύτερα τι κάνει το μεγαλύτερο smartwatch στην ιστορία, δείτε το παρακάτω video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*