Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bose ανακοινώνει τα Noise Cancelling Headphones 700

*
Να σκοτώσει κάθε ανεπιθύμητο ήχο γύρω σας θέλει η Bose παρουσιάζοντας τα νέα της ακουστικά, ονόματι Noise Cancelling Headphones 700. Με μια κομψά σχεδιασμένη στέκα, τέσσερα μικρόφωνα πάνω τους, USB-C και 20 ώρες αυτονομία με όλα τους τα features ενεργοποιημένα, η Bose ελπίζει να δικαιολογήσει τα 399 δολάρια που ζητά για χάρη τους.

Μπορείτε να περιμένετε καλή συνεργασία με virtual assistant της επιλογής σας (Alexa, Siri, Google), το “καλύτερο μικρόφωνο που έχει υπάρξει ποτέ σε ακουστικά” αλλά και περισσότερες ευκολίες μέσω της πλατφόρμας Bose AR, όπως πλοήγηση στο δρόμο με πιο σαφείς οδηγίες και άλλα. Μπορείτε ήδη να προπαραγγείλετε τα Noise Cancelling Headphones 700 σε λευκό ή μαύρο και να τα αγκαλιάσετε στις 20 Ιουνίου. Πέραν αυτών πάντως η Bose αποκάλυψε πως μπορούμε να περιμένουμε ακόμα δύο ζεύγη ακουστικών στο άμεσο μέλλον.


Τα ασύρματα Bose Earbuds 500 στα τέλη του έτους και τα Bose Noise Cancelling Earbuds 700 το 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*