Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ByteDance του TikTok εξαγόρασε την Pico, εταιρεία παραγωγής VR headsets

*
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εξαγορά προχώρησε η ByteDance που έχει το TikTok. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως έκανε δική της την κινεζική εταιρεία παραγωγής VR headsets Pico με στόχο την ανάπτυξη σε περαιτέρω αγορές και σε δοκιμές νέων προϊόντων, αλλά και αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα της. Η Pico είναι γνωστή για τη σειρά VR headsets Neo που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε απλούς καταναλωτές. Η Pico είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τέτοιων συσκευών, παραμένοντας πίσω μόνο από το Facebook και την DPVR. Μένει να δούμε πως θα αξιοποιηθεί υπό τη νέα της ιδιοκτησία η Pico, ενώ οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εμπλέκεται αυτή η εξαγορά με το TikTok και κάποια νέα χαρακτηριστικά που πολλοί μπορεί να περίμεναν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*