Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CES 2022 επιστρέφει στο Las Vegas με παρουσία κόσμου

*
Η πανδημία άλλαξε τα πλάνα όλων των διοργανώσεων και έτσι μετά από καιρό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μαθαίνουμε πως η CES 2022 επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και με παρουσία κόσμου. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως το event θα διοργανωθεί στην προ-κορονοϊού εκδοχή της από τις 5 έως και τις 8 Ιανουαρίου στο Las Vegas. Ο CEO της Consumer Technology Association, Gary Shapiro, δήλωσε χαρούμενος που η έκθεση θα «επιστρέψει στην έδρα που έχει εδώ και πάνω από 40 χρόνια». Με την παρούσα κατάσταση, θεωρείται πως θα είναι δυνατό να υποδεχτεί αρκετό κόσμο το event, ωστόσο μένουν οι διευκρινήσεις για το ποιοι και πόσοι θα μπορούν να περάσουν από τον εκθεσιακό χώρο, τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*