Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Caterpillar παρουσίασε το S61

*
Κατά τη διάρκεια της MWC 2018, η κατασκευαστική εταιρεία Caterpillar παρουσίασε το S61, που όπως ο προκάτοχός του, διαθέτει θερμική κάμερα που μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -20 έως 400 βαθμούς Κελσίου, σε ανάλυση HD. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για live stream των "θερμικών" εικόνων. Ακόμα, το S61 διαθέτει αισθητήρα ελέγχου της ποιότητας του αέρα σε εσωτερικούς χώρους και μετρητή αποστάσεων που δουλεύει με laser. H οθόνη της συσκευής έχει μέγεθος 5,2'' και οι λειτουργίες αφής δουλεύουν ακόμα και με βρεγμένα χέρια ή όταν οι χρήστες φοράνε γάντια. Είναι πιστοποιημένο με βάση το πρότυπο IP68 και αντέχει κάτω από την επιφάνεια του νερού για περίπου μια ώρα και σε βάθος 3 μέτρων. Ο επεξεργαστής του smartphone είναι ο Qualcomm Snapdragon 630, με 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμος μέσω microSD) και η πίσω camera είναι ανάλυσης 16MP, με δυνατότητα καταγραφής video 4Κ. Η selfie camera είναι 8MP και η μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh. Η κατασκευή του S61 είναι ενισχυμένη από άποψη υλικών και για το λόγο αυτό δεν προορίζεται για όλους, παρά για όσους εργάζονται σε περιβάλλον που έχει να κάνει με κατασκευές και βαρέα μηχανήματα. Η τιμή του αναμένεται να ανέλθει στα €899 και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*