Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cooler Master ανακοίνωσε την ψύκτρα Hyper 612 ver. 2

Η Cooler Master ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη στη σειρά Hyper. Συγκεκριμένα, η Hyper 612 ver. 2 διαθέτει επιλογή για παθητική ψύξη, ενώ μέσω των τεχνολογιών της Cooler Master: CDC και X-Vent, η νέα ψύκτρα μπορεί να φτάσει σε ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες. Η εν λόγω τεχνολογία βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ του επεξεργαστή και των heatpipes, με αποτέλεσμα την καλύτερη απαγωγή θερμότητας και κατά συνέπεια την καλύτερη ψύξη της CPU.

Όσον αφορά στην τεχνολογία X-Vent, επιτρέπει την καλύτερη ροή αέρα χρησιμοποιώντας απλά τη σωστή γωνία για τους αεραγωγούς. Η εταιρεία συνιστά την χρήση παθητική ψύξης για επεξεργαστές που χρησιμοποιούν μέχρι 95W (όπως για παράδειγμα ο Core i5). Άλλα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να σημειωθούν, είναι δυνατότητα προσθήκης δεύτερου ανεμιστήρα (δίπλα στον ανεμιστήρα PWM που περιλαμβάνει το πακέτο), καθώς και η δυνατότητα ρύθμισης και των δύο fans.

Μέσω των ειδικά διαμορφωμένων πτερυγίων ψύξης, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η ροή του αέρα. Επίσης, οι χρήστες έχουν στη διάθεση τους δύο διαφορετικούς τρόπους τοποθέτησης της ψύκτρας (πλαστικό ή μεταλικό κλιπ), ενώ στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνονται τέσσερα αντικραδασμικά ελαστικά. Τέλος, η Hyper 612 ver. 2 διατίθεται στα καταστήματα από τις 30 Σεπτεμβρίου, με τιμή στα 39.90€.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*