Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Corsair παρουσίασε το Xeneon, το πρώτο της 32άρι gaming monitor

*
Η Corsair μπαίνει και στην αγορά των gaming monitors και έτσι ανακοίνωσε το πρώτο της μοντέλο που θα έχει την ονομασία Xeneon. Χρησιμοποιεί ένα 1440p quantum dot IPS panel 16:9 με 165Hz refresh rate και υποστήριξη για AMD FreeSync Premium και Nvidia G-Sync. Στο πίσω μέρος έχει μια μεγάλη σειρά από θύρες για σύνδεση κάθε πιθανής συσκευής και με κάθε δυνατό τρόπο. Η συσκευή υποστηρίζει το iCue ecosystem για να μπορεί ο χρήστης να αλλάξει όλες τις επιλογές του με τρόπο παρόμοιο με αυτό των κλασικών mouse και keyboards της εταιρείας. Για όσους, δε, έχουν και το Elgato Stream Deck, θα υποστηρίζονται και αλλαγές ρυθμίσεων με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το Xeneon υποστηρίζει ακόμη Vesa DisplayHDR400 και συνδέσεις HDMI 2.0, DisplayPort, USB-C. H τιμή του είναι πάντως κάπως «τσουχτερή», καθώς θα μπορείτε να το βρείτε στα 799,99 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*