Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cortana έρχεται στο Microsoft Office

Η ψηφιακή βοηθός Cortana σύντομα θα είναι διαθέσιμη μέσα από το Microsoft Office στα φορητά και επιτραπέζια formats που θα βασίζονται στο νεότερο λειτουργικό της Microsoft, τα Windows 10. Η εταιρεία δοκιμάζει αυτή την περίοδο ένα "Work Assistant" app που χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές και λειτουργίες για να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε έγγραφα του Word. Το project βρίσκεται -προς το παρόν- σε δοκιμαστική φάση, αλλά σύμφωνα με το Verge, η εφαρμογή αναμένεται να ενσωματωθεί τόσο στο Office για προσωπικούς υπολογιστές, καθώς και για Surface και Windows Phone formats.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευτάιο virtual assistant app που υπήρξε στο MS Word ήταν ο –για πολλούς χρήστες- ενοχλητικός Clippy. Υπενθυμίζεται πως η Microsoft σχεδιάζει να φέρει την Cortana σε όλες τις πλατφόρμες που θα βασίζονται στα Windows 10, αν και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το πως η συγκεκριμένη λειτουργία θα ενσωματωθεί στο Xbox One. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το εν λόγω οικιακό σύστημα θα υποστηρίζει μία σειρά από Windows 10-based universal apps.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Η cortana ειναι το επομενο στοιχημα της MS για τα windows. Αν κι οχι original ιδεα, ηδη στα κινητα εχει δειξει οτι θελει να την ενσωματωσει σαν μια πραγματικη προσωπικη βοηθο κι οχι σαν ενα απλο gimmicky ψαχτηρι. Δε μου προξενει εκπληξη η χρηση της σε μια πλατφορμα γραφειου λοιπον, καθε αλλο.

*