Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dbrand απέσυρε τα μαύρα faceplates του PS5 μετά από νομικές απειλές από πλευράς Sony

*
Η μάχη ανάμεσα σε Sony και Dbrand συνεχίζεται γύρω από τα μαύρα faceplates (darkplates) για το PS5. Για όσους δεν θυμούνται, η Dbrand εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι τα faceplates του συστήματος της Sony είναι αποσπώμενα και έβγαλε στην αγορά μαύρες εκδόσεις τους, οι οποίες και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των χρηστών. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή φάνηκε να εντοπίζεται η δραστηριότητα από τη Sony, εκπρόσωποι της Dbrand δήλωσαν ευθαρσώς ότι δεν φοβούνται και ότι αν η ιαπωνική εταιρεία θέλει, μπορεί να κινηθεί νομικά. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έγινε (ή τουλάχιστον υπήρξε απειλή για… μια βόλτα στα δικαστήρια) και εδώ και μερικές ώρες, τα Darkplates δεν πωλούνται και η εταιρεία τοποθετήθηκε σχετικά στο Reddit με ένα post 1666 λέξεων, όπου και κατηγορεί ευθέως τη Sony για την όποια εξέλιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*