Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dbrand παρουσίασε τα νέα Darkplates του PS5, τα οποία έρχονται με νέο design

*
Μετά την συνεχιζόμενη κόντρα ανάμεσα σε Sony και Dbrand, η τελευταία έβγαλε μια νέα σειρά Darkplates για το PS5, με νέο σχεδιασμό. Η εταιρεία δηλώνει πως σχεδίαζε το νέο κομμάτι των Darkplates από τον Σεπτέμβριο και είναι διαφορετικά στο look από τα επίσημα (που ήταν και η αφορμή για την αναστάτωση που προκλήθηκε). Τα νέα Darkplates είναι πιο στρογγυλοποιημένα στα πλαϊνά τμήματα, ενώ στο δεξί μέρος έχουν και μια σχετική γρίλια για τον καλύτερο εξαερισμό της κονσόλας. Τα νέα Darkplates έρχονται σε τρία χρώματα, το μαύρο ματ, το ρέτρο γκρι και το λευκό. Η τιμή των νέων προϊόντων φτάνει στα 59 δολάρια για τα preorders και θα ανέβει στα 69 δολάρια όταν ξεκινήσει η κανονική τους διάθεση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*