Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dell αναβαθμίζει τα desktops της με 11th-gen Intel CPUs

*
Η Dell δεν χαραμίζει καθόλου χρόνο και σπεύδει να χρησιμοποιήσει 11th-gen Intel CPUs στα νέα της desktops. Τόσο το Alienware Aurora R12, όσο και το XPS dektop θα περιέχουν τα νέα chips της Intel με κωδικό όνομα Rocker Lake S, τα οποία προσφέρουν έως και 19% καλύτερες επιδόσεις από CPUs προηγούμενης γενιάς. Το μόνο μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι το Core i9-11900K προσφέρει 8 CPU cores αντί 10 όπως το i9-10900K.

Η Intel ισχυρίζεται ότι το i9-11900K είναι 14 φορές γρηγορότερο στο Microsoft Flight Simulator ενάντια στον προκάτοχό του, παίζοντας σε 1080p με high settings. Τα pre-orders των δύο νέων desktops της Dell ξεκινούν από τις 18 Μαρτίου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*