Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dell αποκάλυψε το XPS 27 all-in-one PC

*
Κατά τη διάρκεια του CES 2017, η Dell αποκάλυψε το XPS 27 all-in-one PC. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι τα δέκα ηχεία που διαθέτει. Τα τέσσερα καλύπτουν τα μεσαία και τα μπάσα, στις δυο γωνίες υπάρχουν tweeters και το σετ ολοκληρώνεται με άλλα δύο full-range ηχεία, όπως επίσης και ένα ζευγάρι παθητικών radiators. Το νέο σύστημα ήχου της Dell δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Jack Joseph Puig, με την εταιρεία να υπερηφανεύεται ότι πρόκειται για ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί ως τώρα σε all-in-one PC. Λέγεται μάλιστα ότι ο ήχος που παράγει είναι δυο φορές πιο δυνατός σε σχέση με το 27ιντσο Apple iMac και τα μπάσα του είναι 10 φορές καλύτερα σε σχέση με το Envy 27 της ΗΡ.



Για το εσωτερικό του PC, έχουν επιλεχθεί επεξεργαστές της Intel και οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στον Core i5-6400 και τον Core i7-6700. Ο πρώτος χρησιμοποιεί το Turbo Boost της Intel και φτάνει σε ταχύτητα τα 3.3GHz, ενώ ο δεύτερος τα 4GHz. Η βασική πρόταση σχετικά με τη μνήμη αφορά 32GB DDR4 RAM, όμως όποιος επιθυμεί μπορεί να πάει στα 64GB που είναι και το ταβάνι. Οι επιλογές για σκληρό δίσκο ξεκινάνε από χωρητικότητα 1ΤΒ και καταλλήγουν στα 2ΤΒ, συνοδευόμενα από 32GB M.2 SSD. Από εκεί και πέρα, για όσους σκοπεύουν να ξοδέψουν περισσότερα, η Dell προσφέρει επιλογές για 512GB και 1TB M.2.



Όσον αφορά στα γραφικά, πέρα από το ενσωματωμένο τσιπ της Intel η R9 M470X της AMD είναι η πρώτη από τις διαθέσιμες επιλογές, με τη Dell να υπόσχεται ότι στη λίστα θα προστεθεί και η R9 M485X. Επιπλέον, το The XPS 27 θα έχει δύο θύρες USB-C / Thunderbolt 3, πέντες θύρες USB 3.0, έξοδο για HDMI, headphone jack, SD card reader, Gigabit Ethernet connector και εξοδο ήχου. Το XPS 27 δεν είναι προορισμένο για hardcore gaming και το τροφοδοτικό του είναι της τάξης των 360W. Εκτός από αυτά, η εταιρεία συνοδεύει το PC με διάφορα 4K monitors και ταυτόχρονα θα υπάρχει υποστήριξη για Windows Hello. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα $1.499, με την πιο δυνατή σύνθεση να βρίσκεται αρκετά παραπάνω από τα $2.000. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*