Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dell αποκάλυψε το πρώτο της ultrawide monitor 40 ιντσών

*
Η Dell προχώρησε στην αποκάλυψη ενός ultrawide curved monitor 40 ιντσών, με σκοπό να βοηθήσει τους καταναλωτές που θέλουν να πετύχουν μέγιστη παραγωγικότητα στις εργασίες τους. Το UltraSharp 40 Curved WUHD display (U4021QW), έρχεται με ανάλυση 5.120 x 2.160, κάτι που σημαίνει πως είναι λίγο μεγαλύτερη από 4K, αλλά όχι όσο wide είναι τα αντίστοιχα gaming monitors.

Σύμφωνα με την Dell το monitor προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια στα χρώματα, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου για την τεχνολογία HDR, που μάλλον δεν θα υποστηρίζεται. Ακόμα υποστηρίζει μεταφορά αρχείων που αγγίζει τα 10 Gbps, RJ45 internet και συνδέεται με τον υπολογιστή με Thunderbolt 3. Τo monitor Αναμένεται στις 28 Ιανουαρίου στην τιμή των 2.100 δολαρίων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*