Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EVGA αντικαθιστά όσες RTX 3090 παρουσίασαν πρόβλημα λόγω του New World της Amazon

*
Η EVGA υπόσχεται να αντικαταστήσει όλες τις κάρτες RTX 3090 που παρουσίασαν πρόβλημα, τρέχοντας το MMO New World της Amazon.

To New World σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο Steam, έχοντας ξεπεράσει του 190.000 ταυτόχρονους χρήστες. Πριν μερικές μέρες υπήρξαν αναφορές από χρήστες, που υποστήριζαν ότι οι κάρτες τους έφτασαν σε σημείο να καταστούν μη λειτουργικές λόγω του MMO της Amazon. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία δηλώνει ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί το DirectX με πολύ απλό τρόπο, σύμφωνα πάντοτε με το Windows API. Τονίζει μάλιστα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να επηρεάζει μεγάλο ομάδα παικτών, ούτε εμφανίστηκαν κάποια σοβαρά θέματα κατά τη διάρκεια των πολύμηνων δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν.


Προκειμένου να καθησυχάσει του παίκες ότι το The New World είναι ασφαλές, κλείδωσε τον ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη του μενού.

Τέλος, η EVGA έχει ήδη αρχίσει τις αποστολές νέου hardware σε όσους PC gamers είχαν την ατυχία να αντιμετωπίσουν το παραπάνω πρόβλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*