Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Fujifilm ανακοίνωσε την υβριδική φωτογραφική κάμερα Instax Mini Evo

*
Η Fujifilm ανακοίνωσε την Instax Mini Evo camera με τη δυνατότητα εκτύπωσης λήψεων σε Instax Mini film. Η εταιρεία περιγράφει τη συσκευή ως τη νέα ναυαρχίδα Instax και αναφέρει πως σχεδιάστηκε με σκοπό να μοιάζει με ένα προνομιακό και συνάμα κλασικό gadget. Διαθέτει διάφορα retro χαρακτηριστικά όπως πλήκτρα στο πάνω μέρος της και έλεγχο εκτυπώσεων που μοιάζει με μοχλό προώθησης φιλμ.



Όπως και άλλες υβριδικές κάμερες Instax, η Mini Evo διαθέτει οθόνη LCD που επιτρέπει την τοποθέτηση πλαισίων – διακοσμητικών κάδρων στις λήψεις πριν από την εκτύπωσή τους. Μπορεί μάλιστα να εκτυπώσει φωτογραφίες από smartphones δια της ασύρματης οδού. Αντίστροφα, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει λήψεις που τράβηξε μέσω Mini Evo στο smartphone του.

Η κυκλοφορία της Instax Mini Evo αναμένεται στις 3 Δεκεμβρίου για την αγορά της Ιαπωνίας και θα κοστίζει περίπου 200 δολάρια. Ο ερχομός της στη Δύση δεν προβλέπεται πριν από τους πρώτους μήνες του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*