Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Fujifilm παρουσίασε mini printer εμπνευσμένο από το Nintendo Switch

Αν αναπολείτε τον εκτυπωτή του Game Boy, τότε ετοιμαστείτε για τον πνευματικό του διάδοχο. Η Fujifilm και η Nintendo ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται για να φέρουν στην αγορά μια έκδοση του εκτυπωτή Instax Mini Link, εμπνευσμένη από το Nintendo Switch, που θα επιτρέπει την εκτύπωση εικόνων από την κονσόλα, μέσω ενός smartphone app. Όποια εικόνα θέλετε να αποτυπώσετε σε χαρτί, απλά την μεταφέρετε στο app, εφαρμίζετε το επιθυμητό φίλτρο και πλαίσιο και την στέλνετε στον μίνι εκτυπωτή.

Αν θέλετε να εντυπωσιάσε μπορείτε να προμηθευτείτε για τον εκτυπωτή την θήκη με τον Pikachu, μόνο που θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, το special edition Mini Link στοιχίζει $100 και με τη θήκη Pikachu $120. Το app είναι κατά βάση δωρεάν και θα προσφέρει 59 frames με χαρακτήρες από τα Animal Crossing: New Horizons, Super Mario και New Pokémon Snap.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*