Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η GoPro ανακοίνωσε την HERO8 Black με πολλές βελτιώσεις (video)

*
Η GoPro ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα με το όνομα HERO8 Black και αρκετές βελτιώσεις. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η 2ης γενιάς τεχνολογία σταθεροποίησης HyperSmooth, αλλά και τα νέα GoPro Mods. Η GoPro HERO8 Black θα προσφέρει δυνατότητα εγγραφής video 4K στα 60fps και 1080p στα 240fps, αλλά και δυνατότητα live ροής 1080p μέσω WiFi, αλλά και καταγραφή φωτογραφιών στα 12MP. Βελτιώσεις έρχονται και στο HDR. Η κάμερα προσφέρει πλέον 4 virtual φακούς, ενώ και ο ήχος καταγράφεται πιο καθαρά, αφού ο άνεμος φιλτράρεται καλύτερα.

H GoPro HERO8 Black είναι αδιάβροχη για χρήση έως και 10 μέτρα χωρίς θήκη και η τιμή της ορίστηκε στα 399,99 δολάρια. Πέραν της συσκευής, η GoPro ανακοίνωσε και την κυκλοφορία τριών δικών της mods, των Media Mod, Display Mod και Light Mod.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*