Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google σταματάει τη διάθεση των Pixel 2 και Pixel 2 XL

*
Όπως όλα δείχνουν Google αποφάσισε να σταματήσει την διάθεση των Pixel 2 και Pixel 2 XL κινητών της, μιας και φαίνεται να έχει εξαφανίσει κάθε παρουσία των συσκευών από την επίσημη σελίδα της και η αιτία γι’ αυτό βρίσκεται στο ότι η εταιρία προτιμά να προωθήσει τα νεότερα Pixel 3 και Pixel 3 XL. Τα Pixel 2 και 2 XL ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο του 2017 και κυκλοφόρησαν τον ίδιο μήνα. Διαθέτουν εξαιρετική κάμερα, δεν έλειψαν όμως οι αρνητικές αντιδράσεις, μιας και ο κόσμος παραπονέθηκε για τα χρώματα της οθόνης του 2 XL, με την Google να διορθώνει το πρόβλημα μέσω ενός software update. Τέλος, βρισκόμαστε και σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την lite έκδοση του Pixel 3 η οποία έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*