Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google φέρνει το Chrome OS σε PC και Mac

*
Η Google ανακοίνωσε το early access μιας νέας έκδοσης του Chrome OS με την ονομασία Chrome OS Flex. Η νέα έκδοση του λογισμικού είναι σχεδιασμένη για σχολεία και επιχειρήσεις και είναι συμβατή με παλιά PCs και Macs. Επιπλέον η εγκατάστασή του Chrome OS Flex είναι πολύ εύκολη και, σύμφωνα με την Google, χρειάζεται μόλις μερικά λεπτά.

Το Chrome OS Flex θα δίνει στον χρήστη παρόμοια αίσθηση με το Chrome OS σε Chromebook. Είναι σχεδιασμένο με τον βασικό κώδικα του λογισμικού και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του θα εξαρτώνται από το hardware του συστήματος του χρήστη. Σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ εδώ και να θυμάστε πως μια και μιλάμε για έκδοση σε early access θα υπάρχουν διάφορα bugs κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σας μαζί του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*