Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HMD ανακοίνωσε τριάδα νέων Nokia smartphones

*
Η HMD αποκάλυψε μια νέα τριάδα Nokia smartphones, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προϊόντων της για χαμηλό και μέσο budget. Τα δύο τρέχουν Android One και το άλλο το Oreo Go edition. Τα μοντέλα με Android One θα λαβαίνουν αναβαθμίσεις για τα επόμενα δύο χρόνια και αναβαθμίσεις ασφαλείας για τρία. To πρώτο smartphone που παρουσιάστηκε είναι το Nokia 5.1, με ανάλυση οθόνης FullHD+ (1.080 x 2.160p), αναλογία 18:9 και 40% ταχύτερο chipset σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η τύπου IPS LCD 5,5” οθόνη του καλύπτεται από 2,5D Gorilla Glass. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος και μεταξύ άλλων χρησιμεύει για λόγους ασφαλείας στο Google Pay. Επίσης στο πίσω μέρος υπάρχει μία 16 MP camera, με Phase detection AF και dual-tone flash. Η selfie camera έχει αισθητήρα 8 MP και φακό 84,6°. Η φόρτιση της μπαταρίας 2.970 mAh επιτυγχάνεται μέσω σύνδεσης microUSB, υπάρχει 3.5 mm audio jack, FM radio και όλα τα καλά που αφορούν συνδέσεις τύπου Wi-Fi και Bluetooth. Δύο θα είναι οι εκδόσεις του Nokia 5.1. Μία με 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου και μία με 3 GB/32 GB (και στα δύο υπάρχει υποδοχή για microSD). Θα φτάσει στα καταστήματα τον Ιούλιο, με τιμή που θα αρχίζει από €190, σε Coper, Tempered Blue και Μαύρο.



Το Nokia 3.1 έχει οθόνη IPS, μεγέθουςa 5,2” και ανάλυση 720p+. Στην καρδιά του χτυπάει το οκταπύρηνο MediaTek 6750 chipset. Η μια έκδοση του τηλεφώνου έχει 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η δεύτερη 3 GB/ 32 GB. Η βασική camera στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα 13 MP και η selfie 8 MP, με φακό 846°. Το The Nokia 3.1 θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο με τιμή που θα αρχίζει από τα €140, σε χρωματικούς συνδυασμούς Blue/Copper, Black/Chrome και White/Iron.



Τέλος, το Nokia 2.1 είναι αυτό που τρέχει Android Oreo (Go Edition) και θα κοστίζει περίπου $115. Είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5,5” αναλογίας 16:9, στα 720p και στο μπροστά μέρος υπάρχουν εγκατετημένα δύο στερεοφωνικά ηχεία. Το chipset του είναι το Snapdragon 425 και έχει 1 GB RAM/ 8 GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω microSD. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι η μπαταρία του, χωρητικότητας 4.000 mAh που εξασφαλίζει αυτονομία 2 ημερών. Όσο για την πίσω camera, διαθέτει αισθητήρα 8 MP με autofocus και η μπροστά 5 MP. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο σε χρωματισμούς Blue/Copper, Blue/Silver και Gray/Silver.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*