Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HP ανακοίνωσε το Reverb VR headset

*
Η HP ανακοίνωσε τη νέα της συσκευή VR με ονομασία Reverb, οι οποία θα υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 2160x2160. Αυτό κάνει το συγκεκριμένο headset ένα από τα καλύτερα της αγοράς στον συγκεκριμένο τομέα. To οπτικό πεδίο φτάνει πλέον στις 114 μοίρες, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται Bluetooth motion controllers. Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα, το βασικό για το ευρύ καταναλωτικό κοινό, στα €599 και μία Pro έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό καλώδιο μήκους 0.6 μέτρων και μια υφασμάτινη μάσκα για το πρόσωπο, στα €649. Το Reverb υποστηρίζει τόσο Windows Mixed Reality, όσο και Steam VR, δίνοντας έτσι επιλογές στο αγοραστικό κοινό ώστε να αποφασίσει ανάλογα με το που έχει τα περισσότερα παιχνίδια του. Και τα δύο μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα προς τα τέλη του Απρίλη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*