Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HP παρουσίασε το laptop Pavilion Aero 13

*
Η HP προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου της laptop Pavilion Aero 13. Η συσκευή είναι πολύ ελαφριά ζυγίζοντας μόλις 987 γραμμάτια, κάνοντάς την αυτόματα την πιο ελαφριά της κατηγορίας. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο σε 4 διαφορετικά χρώματα (pale rose gold, warm gold, ceramic white, natural silver) και θα κοστίζει περίπου $749.



Το HP Pavilion Aero 13 περιέχει mobile processors Ryzen 5000 της Ryzen με έως και Ryzen 7 5800U. Η αναλογία screen-to-body είναι 90% διαθέτοντας λιγότερα bezels από ποτέ παρόλο που τοποθετείται στη σειρά με τις συσκευές χαμηλού κόστους της εταιρείας, οι οποίες συνήθιζαν να είναι μεγαλύτερες.

The HP Pavilion Aero 13 open on a desk. The screen displays a large wave. To the right is a cup of pencils, pens, and scissors. Above is a shelf with notebooks and a protractor. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*