Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HTC ανακοίνωσε το Vive Flow, ένα νέο αυτόνομο VR headset (video)

Η HTC ανακοίνωσε ένα νέο VR headset με την ονομασία Vive Flow και βάρος μόλις 189 γραμμάρια. Η συσκευή φέρει δύο ενσωματωμένα ηχεία, διπλό μικρόφωνο με απομόνωση ηχώ και εξωτερικού θορύβου, αλλά και υποστήριξη για Bluetooth audio. Έχει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και οι φακοί του μπορούν να απεικονίσουν 1600x1600 pixels ανάλυση με 75Hz refresh rate και οπτικό πεδίο 100 μοιρών. Με τη χρήση ειδικών ανεμιστήρων κρατάει το πρόσωπο του κατόχου του δροσερό, ενώ φορτίζει μέσω USB-C. Βάσει σχεδιασμού ταιριάζει καλά σε διάφορα μεγέθη κεφαλιού, ενώ προσφέρει και προστασία για τα αντικείμενα που μπορεί να βρίσκονται μπροστά σας μέσω δύο καμερών που είναι ενσωματωμένες στο μπροστινό τμήμα. Συνεργάζεται με κινητά τηλέφωνα και ένα σχετικό app για όλες τις λειτουργίες. Είναι διαθέσιμο τώρα για προ-παραγγελία στην τιμή των 499 δολαρίων και εκτιμάται πως οι αποστολές του θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*