Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HTC αποκάλυψε το U12+

Η HTC αποκάλυψε το νέο flagship smartphone της για το 2018 και αυτό δεν είναι άλλο από το U12+. Το νέο - αδιάβροχο - κινητό έχει διπλή κάμερα τόσο στο οπίσθιο μέρος του (12MP και 12MP με 2x optical zoom και HDR Boost feature), όσο και πάνω από την οθόνη στο μπροστινό (αμφότερες στα 8MP). Η 6 ιντσών οθόνη του αντιστέκεται στην μόδα των monitors με εγκοπή στο πάνω μέρος και έχει ανάλυση 2,880x1,440 pixels. Όπως και ο προκάτοχος του, το U12+ έχει ευαισθησία πίεσης στα πλαϊνά μέρη του σώματος του που το κάνουν και ανταποκρίνεται σε παρατεταμένη πίεση ή taps (όπως το να αποτραπεί το screen rotation, να κάνει zoom in/out, να ελέγξει το audio playback κλπ.). Το νέο smartphone της HTC περιέχει CPU Snapdragon 845, 6GB RAM, μπαταρία 3,500mAh και ηχεία HTC BoomSound (στο πακέτο αγοράς συμπεριλαμβάνονται και noise-cancelling ακουστικά HTC USonic. Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με χωρητικότητα 64GB ($800) και 128GB ($850) στις 7 Ιουνίου και είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order στο Amazon και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*