Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Honor αντεπιτίθεται με τα Honor V30 και Honor V30 Pro (διαρροή)

*
Μπορεί η Huawei και η Honor να δέχονται αφόρητες πιέσεις από τις απαγορεύσεις των ΗΠΑ, ωστόσο φαίνεται πως δεν παρατάνε τη μάχη. Τα πρώτα χαρακτηριστικά των Honor V30 και Honor V30 Pro που διέρρευσαν, μας εκπλήσσουν ευχάριστα. H διαρροή έρχεται από το Twitter και τον χρήστη RODENT950, ο οποίος δημοσίευσε την εικόνα των δύο νέων smartphones και μαρτυρούν πως έχουμε για άλλη μια φορά punch hole κάμερα στο μπροστινό τμήμα, υποστήριξη 5G και αρκετά ακόμη.



Για το Honor V30, τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σημειώνονται είναι Single Camera LCD Punch Hole, 400mAh μπαταρία με υποστήριξη 22.5W SuperCharge, τριπλό camera setup 60MP και Kirin 990. Για το Honor V30 Pro έχουμε Dual Camera OLED Punch Hole (setup που είδαμε στο Samsung Galaxy Note 10+), 4200mAh μπαταρία με υποστήριξη 40W SuperCharge, τετραπλό camera setup 60MP, 15W Wireless Charging και Kirin 990 5GV.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*